Обласна краєзнавча конференція учнівської молоді «У світі краєзнавчих відкриттів».

" У світі краєзнавчих відкриттів"

22 листопада 2018 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулася обласна краєзнавча конференція учнівської молоді «У світі краєзнавчих відкриттів».

У конференції взяли участь 50 юних краєзнавців Сумщини. Вони презентували результати пошуково-дослідницької роботи за напрямами Всеукраїнської експедиції учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край» та екскурсійно-краєзнавчі стартапи в межах обласного соціально-освітнього проекту «Кожна дитина має право» за напрямом «Архітектурні перлини Сумщини».

За підсумками роботи секції «Всеукраїнська експедиція учнівської молоді з активним способом пересування «Мій рідний край» ІІ місце посіла Брижик Яна, вихованка гуртка «Пішохідний туризм» (кер. Буднік В.В.) Краснопільського центру дитячої та юнацької творчості Краснопільської селищної ради.

Керівники делегацій взяли участь у роботі творчої лабораторії з теми «Суми на рубежі ХХ сторіччя» на базі Сумського обласного краєзнавчого музею.

Кiлькiсть переглядiв: 344

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.