Джерело творчості 2018

12-13 лютого в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувся очний тур ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів«Джерело творчості»у номінації«Методист - 2018». Формат заходу - методична кав’ярня.

Краснопільщину представляла методист Центру дитячої та юнацької творчості Краснопільської селищної ради Інна Савченко.

За підсумками заочного етапу обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості – 2018» були визначені переможці в кожній номінації, серед переможців і Інна Михайлівна. До участі в очному турі ІІ етапу долучилися16 методистів закладів позашкільної освіти.,

За філіжанкою запашної кави в невимушеній атмосфері на очному етапі конкурсу відвідувачі кав’ярні поділилися особливостями власного методичного меню, що складалося з презентації досвіду роботи та фрагменту науково-методичної технології.

Оцінювання конкурсантів здійснювало фахове журі, у складі науково-педагогічних працівників Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка, спеціалістів комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

За підсумками конкурсних заходів методист Центру дитячої та юнацької творчості Краснопільської селищної ради Інна Михайлівна Савченко стала лауреатом ІІ етапу за художньо-естетичним напрямом позашкільної освіти.

Вітаємо нашу колегу! Бажаємо творчого натхнення, успіхів, нових здобутків!

/Files/images/IMG_0033.jpg/Files/images/IMG_0048.jpg /Files/images/Dzherelo_tvorchosti-2018_0003.JPG


Кiлькiсть переглядiв: 245

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.