Україна єдина!

Україна єдина!

22 січня в Україні святкували День Соборності та Свободи як річницю проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки, яке відбулося в 1919 році.

Напередодні святкової дати керівники гуртків Центру дитячої та юнацької творчості провели тиждень національно-патріотичного виховання. Для гуртківців були підготовлені лекції, бесіди, тематичні вікторини, кінолекторій. У цей день вихованці гуртка «Історики-краєзнавці» (керівник Янкова О.Л.) взяли участь у краєзнавчому брейн-ринзі «Україна єдина!»

Мета заходів: розвиток активної громадянської позиції, формування усвідомлення власної ролі й значення в житті українського суспільства, виховання почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю, розуміння своєї причетності до всіх подій, які відбуваються в Україні; усвідомлення переконання у нетлінності духовних скарбів народу, поваги до народу України.

Під час заходів діти дізналися багато цікавого не лише про історію України, а й про сьогодення. Вони продемонстрували свої знання і чітку патріотичну позицію щодо рідної країни.

О.Янкова, Краснопільський ЦДЮТ

/Files/images/IMG_6563.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 265

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.