«Різдвяний передзвін»

"Різдвяний передзвін"

«Різдвяний передзвін»

21 грудня 2017 року відбулося обласне новорічне свято «Різдвяний передзвін». Це свято є підсумком діяльності вихованців і педагогів дитячих художніх колективів, активістів краєзнавчого руху, юних дослідників, майстрів народних ремесел, активних учасників природоохоронних акцій закладів позашкільної освіти.

У межах свята відбувся обласний форум патріотичних справ дітей та учнівської молоді. Його учасники зібралися в обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, щоб презентувати результати навчально-пізнавальної, похідної, дослідницько-експериментальної роботи за завданнями обласного соціально-освітнього національно-патріотичного проекту «Голос крові: ми – Українці!».

Майже 300 дітей долучилися до участі в майстер-класах, інтерактивних іграх, захистів-презентацій. Краснопільський район представляли Петрова Ірина (Хмелівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Майоров Сергій (Чернеччинський НВК), Косик Катерина (ЦДЮТ), Коляда Діана (Славгородська ЗОШ І-ІІІ ст.).

Яскравим новорічним подарунком для учасників свята стала концертна програма в Палаці культури «Хімік» за участю кращих дитячих творчих колективів закладів позашкільної освіти області.

Бажаємо новорічного настрою, веселих канікул активним талановитим дітям Сумщини!

/Files/images/Rizdvjanyj_peredzvin_06.jpg /Files/images/Rizdvjanyj_peredzvin_02.jpg

За матеріалами сайту http://ocpo.sumy.ua

Кiлькiсть переглядiв: 293

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.