Відкриття школи раннього творчого розвитку дитини «Кіндер- сюрприз»

Відкриття школи раннього творчого розвитку дитини «Кіндер- сюрприз»

Сучасний світ вимагає від людини бути дедалі більш розвиненою, а видатні психологи радять починати навчання якомога раніше, оскільки після восьми років дитина стає менш сприйнятливою до нових форм навчання. Чим ширший процес пізнання, тим легше розвиватися дитині далі. Щоб допомогти батькам виховувати своїх дітей у багатьох містах створені центри або школи раннього творчого розвитку дитини.

26 жовтня така школа (під назвою «Кіндер- сюрприз») відчинила свої двері у Краснопіллі на базі Центру дитячої та юнацької творчості. Вихованці -діти 4-6 років - навчаються за такими освітніми напрямами: «Розвивальні ігри», «Англійська мова», «Хореографія», «Музична абетка». На даний час школу відвідують 53 дитини.

На свято завітав голова Краснопільської районної ради Савоненко В.О., який у привітальному слові наголосив, що відкриття у Краснопіллі школи для малюків – це визначна подія, про важливість якої свідчить така велика кількість присутніх у залі дітей та дорослих.

Протягом усього свята з малятами були Кіндер - Сюрптиз, Чомусик, Смайлик, Капітошка, Вовк, які створювали атмосферу казки. Святкового настрою додали пісні у виконанні гурту «Асорті» (керівник Давиденко Т.О.) та хореографічні композиції колективу «Ладушки» (керівник Гриценко С.М.). Але, звичайно, найприємнішим моментом для батьків був виступ на сцені своїх маленьких дітей, які повеселили всіх, заспівавши пісень. У кінці заходу діти із груп «Смайлики», «Чомусики» та «Капітошки» символічно пройшли через райдужні ворота – ворота щастя, таким чином «переступивши» поріг школи раннього творчого розвитку. Казковий персонаж Кіндер- Сюрприз подарував кожному з дітей по цукерці - справжньому кіндеру. Свято закінчилося, задоволені були і малеча, і дорослі. А на дітлахів знову чекатимуть цікаві заняття у нашій школі.

Кiлькiсть переглядiв: 412

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.