Зірковий бал

Зірковий бал

Нещодавно у Краснопільському районному центрі дитячої та юнацької творчості відбувся традиційний захід - «Зірковий бал». У святковому дійстві взяли участь найактивніші представники учнівського самоврядування та творчообдарованої учнівської молоді навчальних закладів району. На початку дійства ведуча представила гостей та розповіла про історію виникнення балів.

До присутніх з вітальним словом звернулися голова Краснопільської райдержадміністрації Юрій Анатолійович ЯРЕМЧУК, заступник голови районної ради Іван Васильович ГАВЕНКО, Краснопільський селищний голова Іван Петрович ХОМІЧОВ та начальник відділу освіти, молоді та спорту Іван Михайлович МАТЛАХОВ. Вони зазначили, що горді за нашу молоду творчу еліту району і будуть постійно підтримувати ініціативи, спрямовані на розвиток потенціалу підростаючого покоління. Побажали всім учасникам завжди залишатися талановитими, красивими та успішними. А ще виконали приємну та почесну місію – нагородили грамотами, пам’ятними сувенірами переможців і учасників районного конкурсу «Лідер року 2017». Грошові премії від селищного голови були приємним сюрпризом для лідерів.

Культурно-розважальна програма балу пропонувала:

танцювальну програму (виконання традиційних бальних танців);

участь у майстер-класах;

ігри, конкурс на кращу пару балу;

виступи творчих колективів.

Учасники фестивалю цікаво та змістовно провели своє дозвілля, отримали позитивні емоції завдяки спілкуванню з новими друзями, незабутні враження та натхнення для нових творчих звершень.

Кiлькiсть переглядiв: 349

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.